Deze week in Hattem Actueel

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
►Kijk zaterdagmorgen óók mee via tv!

Zaterdag 23 april

  • In het eerste uur een update over het programma van de Hattemer Oranje Vereniging met Rob van Deventer. Heeft Victor Meds zijn trucs klaar voor de grote feestavond donderdag in de Marke? En kun je er nog bij zijn?
  • Op 21 mei organiseert Muziekvereniging Ontwaakt opnieuw ‘Maestro van Hattem’. Zes Hattemse coryfeeën nemen het tegen elkaar op met de dirigeerstok. Jeffrey Scheffer van Muziekverenihging Ontwaakt vertelt hoe de voorbereidingen verlopen.
  • In het tweede uur nog een keer een aflevering van de “Attum Haktueel Stamtoafel’
    (umdat wie Attems proat’n nie kunnen loat’n). Aan de stamtafel bespreken we in het dialect Hattemse zaken van nu en vroeger met Carla Broekhuis en Hans Wijnen. Verder een vooruitblik op het sportweekend met Kees Rook en ook krijgen we het Hattemse weerbericht van molenaar Hans de Weerd.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in