Nieuwjaarsconcert Die Hattemer Musikanten

Egerländerkapel ‘Die Hattemer Musikanten’ start het nieuwe jaar traditiegetrouw met het nieuwjaarsconcert. Deze editie samen met gastsolist Jos Jansen, op bastrombone. Het nieuwe jaar willen zij samen met de Hattemers inluiden op zondagmiddag 7 januari 2024. Het concert zal plaatsvinden in M.F.C. De Marke, Daendelsweg 2 en begint om 14.00 uur. De oliebollen liggen klaar en de entree is geheel gratis.

“Voor alle blaasmuziek liefhebbers een mooi concert om bij te wonen. Die Hattemer Musikanten onder leiding van Benny Eissens, hebben een uitdagend programma voor u ingestudeerd. Deze middag zullen er weer diverse polka’s, marsen en walsen gespeeld worden. Dit optreden doen we samen met gastsolist Jos Jansen. Deze veelzijdige musicus is een werkelijke virtuoos op zijn instrument. Een muzikale duizendpoot, boordevol humor! Kom dit beleven,” aldus de organisatie.

Jos Jansen
Jos Jansen is internationaal bekend als bastrombonist. Jos begon met zijn conservatoriumstudie toen hij 21 was. In 1989 studeerde hij af als docerend musicus (Zwolle) en in 1991 als uitvoerend musicus (Hilversum). Al tijdens zijn studie werd hij aangenomen als bastrombonist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, waar hij medio 2014 afzwaaide.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in