Geslaagd nieuwjaarsconcert Die Hattemer Musikanten & Liemers Böhmische

Op zondagmiddag 8 januari jl. heeft Egerländerkapel “Die Hattemer Musikanten” het muzikale jaar 2023 ingeluid met haar traditionele nieuwjaarsconcert in MFC De Marke in Hattem. Dit jaar een gezamenlijk concert met de 7-mans formatie “Liemers Böhmische” uit de Gelderse streek Liemers.

Afwisselende muziek in De Marke
In een compleet met publiek gevulde zaal werd het een gezellige middag in De Marke. Met de oliebollen op tafel, een drankje in de hand en met een prachtig aangeklede en verzorgde zaal, werd het een middag waar wij met zeer veel trots op terug kijken. De muzikanten hebben onder leiding van Benny Eissens een afwisselend en uitdagend programma laten horen, bestaande uit polka’s, walsjes en marsen. Vocaal werden de muzikanten bijgestaan door Eef Wegerif, Benny Eissens en Evelien Holsbeek.

Feestvreugde
Een hoogtepunt in de feestvreugde was het nummer “Von Freund zu Freund”. Een populair nummer dat door Jolanda Balster op flügelhorn & Han Brem op tenorhorn in een rustig duet word opgebouwd tot een uitzinnig nummer met het complete orkest, waar de hele zaal feestend uit z’n dak ging. Gezien de sfeer en reactie van het publiek hebben de “Die Hattemer Musikanten” en de “Liemers Böhmische” de aanwezige blaasmuziek liefhebbers deze middag een mooi concert voorgeschoteld!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in