Kunstgilde Hattem organiseert expositie en ruilveiling tijdens 24H Hanze

Kunstgilde Hattem doet mee aan 24H Hanze Hattem. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober is het gilde aanwezig in het Molenhuis aan de Molenbelt 7 met verschillende activiteiten rond het thema Hanze & Kunst. Het gaat om een expositie, een ruilveiling onder leiding van de Hattemer wethouder Koen Castelein en de mogelijkheid om samen een IJsselkunstwerk te maken.
De ruilveiling met door gildeleden gemaakte kunstwerken begint vrijdags om 20.00 uur. Met deze activiteit haakt het Hattemer kunstenaarscollectief in op een belangrijke Hanzeactiviteit: handelen of goederen en diensten ruilen tegen andere goederen of diensten. De gildeleden bieden een kunstwerk ter waarde van 50 euro aan. Wil je een van deze werken in bezit krijgen? Bied dan iets aan van ongeveer dezelfde waarde of ga in op een ruilsuggestie van de maker.
De kunstwerken kunnen nu al op de website en het Facebook en Instagram account van Kunstgilde Hattem worden bekeken, met ook enkele ruilsuggesties van de makers.

Expositie
Bezoekers kunnen bovendien op zowel vrijdag als zaterdag een expositie bezichtigen met andere door gildeleden gemaakte kunstwerken. Deze werken, ge├»nspireerd op het onderwerp Hanze, worden vervolgens nog tot eind november ge├źxposeerd in het voorportaal van het lokale stadhuis.

Gezamenlijk IJsselkunstwerk
Samenwerken en het Hanzeverbond gaan hand in hand. Reden voor het Kunstgilde Hattem om bezoekers de mogelijkheid te bieden tijdens 24H Hanze creatief samen te werken. Dit kan op zaterdag tussen 11.00 en 15.30 uur via een vrije inloop. Er wordt dan onder leiding van gildelid Anneke Bagerman een gezamenlijk IJsselkunstwerk gemaakt.

Openingstijden
Het Molenhuis is geopend op vrijdag 13 oktober van 16.30 tot 23.00 uur en op zaterdag 14 oktober van 11.00 tot 15.30 uur.
Zie voor meer informatie: www.kunstgildehattem.jouwweb.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in