Wat is er morgen te doen op het kunstfestival?

Op zaterdag 20 mei is het centrum van Hattem het canvas voor het Kunstfestival Hattem. Deze editie van het Kunstfestival nodigt weer uit om te gaan ontdekken. Laat je inspireren, of ga direct creatief aan de slag op deze mooie dag.

Wat is er te zien?
Schilders, keramisten, beeldhouwers, illustratoren, hout-, textiel- en papierkunstenaars, dichters en kunstfotografen komen in grote getale naar Hattem. Ze zullen hun werk presenteren en kunnen je er alles over vertellen. Ook heb je op deze dag gelegenheid genoeg om mooie kunst aan te schaffen op de kramen. Naast de kramen zijn er (deze hele maand al) kunstwerken te zien in verschillende etalage’s, nog tot en met 29 mei. Ook zijn er nog wat performance artiesten, dat is bijvoorbeeld straattheater of livemuziek.

Zelf aan de slag
Bezoekers die het leuk vinden om zelf de handen uit de mouwen te steken kunnen meedoen aan vele workshops. Zoals beeldhouwen, met een 3D pen de hoofdpersoon uit je favoriete boek maken, een 10 bij 10 centimeter kunstwerk (inclusief wedstrijd), het maken van je eigen foam stempels of tof waxinelichtje maken. Kom experimenteren met linosnede of papiercollages en leer verschillende graffiti skills. Ook het maken van een eigen cigar box guitar en het verkleden tot een heus Vermeer schilderij is mogelijk.

Opening om 11.00
Het kunstfestival vindt plaats in het centrum van Hattem en wordt om 11.00 feestelijk geopend door burgemeester Marleen Sanderse. Het kunstfestival duurt tot 17.00.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in