Plan woningbouw Kerkstraat bijna definitief

Achter het geschakelde winkelpand aan de Kerkstraat 27-29-31, waar voorheen de winkel van Blokker in zat, is woningbouw gepland. De gebouwen die achter de winkelpanden staan, zijn inmiddels gesloopt. Het plan is deze opnieuw op te bouwen. In deze nieuwe panden komen vier woningen (maisonnettes) en vijf appartementen.

Op 14 december 2020 heeft de gemeenteraad besloten medewerking te verlenen aan de gecoördineerde procedure voor het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning. Dat wil zeggen dat deze twee plannen tegelijk zijn gepubliceerd en ter inzage gelegd in het Stadhuis gedurende 6 weken. Hierop zijn geen zienswijzen ingediend. Om die reden wordt de gemeenteraad van Hattem gevraagd de plannen ongewijzigd vast te stellen.

Voorstel aan raad definitief in te stemmen
In de Commissie Ruimtelijk en Algemene Zaken van 30 augustus wordt het bestemmingsplan besproken. Als de commissieleden akkoord zijn, zal het plan in de Raadsvergadering van 13 september definitief worden vastgesteld.

De vergadering van de commissie Algemene en Ruimtelijke Zaken is op 30 augustus 2021 en begint om 20.00 uur. De vergadering wordt live uitgezonden door RTVHattem via radio, tv en via de webstream van de gemeente Hattem.

Klik hier voor de frequenties van RTV Hattem.

Luister live Radio Kijk live TV

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in