Bruno Barat Zomergast bij ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ zendt deze maand vijf keer een zomerinterview uit met een inspirerende plaatsgenoot. Op zaterdag 24 augustus is kunsthistoricus en galeriehouder Bruno Barat te gast.

Passie
Het woord passie speelt een grote rol in zijn leven. Na vele jaren met veel passie balletdanser te zijn geweest ging Bruno kunstgeschiedenis studeren. En met veel passie opende hij ruim vijfenhalf jaar geleden een prachtige galerie aan de Kruisstraat in Hattem. Hoe is die overstap van dansen op topniveau naar kunst exposeren in een galerie bevallen? En heeft het hem veel moeite gekost om Amsterdam als woonplaats in te ruilen voor het veel kleinere Hattem?

Zomerinterviews
De zomerinterviews worden op zaterdag uitgezonden van 10.00 tot 11.00 uur en afwisselend gepresenteerd door Hans Lambrechts en Sandra Oosterveen. Zondagavond en maandagmorgen hoor je de herhaling.

Dit én meer over de programma’s van Radio Hattem vind je via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in