Dit jaar weer een échte Avondwandelvierdaagse in Hattem

Eindelijk mogen we weer. Hattem gaat in mei weer van start met de 54e Avondwandelvierdaagse. En weer een ‘normale’, want in 2020 moest alles stopgezet worden en in 2021 is de Home Edition georganiseerd.

“Prachtig dat vorig jaar zo’n 300 lopers daar aan mee gedaan hebben. Veel kinderen zeiden echter wel dat ze liever weer aan een normale vierdaagse mee wilden doen”, aldus een tevreden Bert van der Stoep, voorzitter van de Av4dgse Hattem.

De Avondvierdaagse in Hattem is van maandag 16 mei tot en met
donderdag 19 mei

Ook dit jaar wordt er samengewerkt met het JOGG-project (jongeren op gezond gewicht) via de HUB-buurtsportcoaches. Drie jaar geleden is er gestopt met de drinkplaatsen door de scholen, maar naast eventueel zelf mee te nemen drinken zorgen de buurtsportcoaches onderweg ook voor een verfrissing, samen met de plaatselijke supermarkten van Hattem.

Starttijden en defilé
De deelnemers starten maandag 16 mei tot en met woensdag 18 mei vanaf 17.30 uur (10 km.) resp. 17.45 uur (5 km.) vanaf de Hof van Blom. Het startbureau zit in de van Heemstraschool. Bert van der Stoep: “Om uiterlijk 21.30 uur moeten de wandelaars zich hebben afgemeld. Op de slotavond, donderdag 19 mei, kan iedereen vanaf 17.15 uur starten, om zich daarna weer op tijd op te kunnen stellen voor het defilé dat om 19.30 uur precies begint vanaf de Hollewand. Het defilé gaat langs een vast parcours door de binnenstad van Hattem.”

Kosten
Deelname kost voor wandelaars tot en met veertien jaar 3,50 euro. Vanaf vijftien jaar 4 euro. Inschrijven kan nog op maandag 16 mei, vanaf 17.00 uur bij het startburea

Kijk terug
In 2019 werd voor corona het laatste defilé van de Avondvierdaagse in Hattem gelopen. Kijk hier terug om alvast in de stemming te komen.


Hoewel er tientallen vrijwilligers in touw zijn om het wandelevenement te doen slagen zijn meer vrijwilligers nog van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen tijdens de avondvierdaagse even binnenlopen bij het startbureau om daar met de organisatoren te overleggen wat zij op dat moment of een volgend jaar voor het wandelevenement kunnen betekenen.

 

2 REACTIES

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in