Buurtsportcoaches gaan verder onder de naam HUB Hattem

De buurtsportcoaches uit Hattem presenteren zich vandaag als HUB Hattem. “Wij doen heel veel verschillende dingen en voor de duidelijkheid presenteren we ons nu onder één naam HUB Hattem,” licht Marijke Tip toe. HUB is een Engels woord en betekent het middelpunt of een spil waar alles om draait. Met de nieuwe naam geven de buurtsportcoaches dan ook aan dat zij het middelpunt zijn van veel sportieve activiteiten in Hattem.

“Veel mensen kennen ons van JOGG (jongeren op gezond gewicht) en als buurtsportcoaches, maar wij doen veel meer. Wij verzorgen ook campagnes voor aangepast sporten, ZitFit voor senioren en ondersteunen verenigingen. Natuurlijk doen wij ook veel voor de scholen in Hattem, zoals bewegingsonderwijs, kleutergym en naschools sportaanbod. Dat alles doen wij nu vanuit een eigen identiteit. Deze overkoepeling omvat alle activiteiten die wij doen.”

Qua werkzaamheden en organisatie verandert er dus niet veel. Ook blijft HUB Hattem samenwerken met de landelijke JOGG-organisatie en met de zeven JOGG-gemeenten van de Noord-Veluwe.

HUB Hattem blijft werken vanuit MFC De Marke en de buurtsportcoaches blijven herkenbaar aan hun oranje-blauwe kleding. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website en die heet www.hubhattem.nl. Verder is informatie te vinden op de sociale media Facebook en Instagram onder de naam HUBHattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in