Wie maakt het mooiste mini-kunstwerk van Hattem?

Of je nu een amateur bent, of professionele artiest, jong of oud. Iedereen kan meedoen met deze creatieve wedstrijd.

De uitdaging is om van een kaal bordje van 10×10 cm een kunstzinnige creatie te maken. Alle technieken zoals tekenen, schilderen, mixed-media, boetseren en beplakken mogen worden gebruikt.

Ophalen | Inleveren
De bordjes zijn gratis af te halen bij Galerie 8 aan de Kerkstraat 30 (do-vr-za 12.00-17.00 uur) en bij Visit Hattem aan de Kerkhofstraat 2 (ma-za 10.00-16.00 uur). Om een kans te maken op een prijs moet jij jouw bordje vóór 22 mei weer inleveren.

Kunstfestival
Tijdens het Kunstfestival Hattem op zaterdag 28 mei kiest een publieksjury de winnaar. Kinderen onder de 16 jaar mogen op de dag van het festival hun creatieve talent laten zien. Voor hen is er een aparte 10×10 wedstrijd, waarbij er mooie prijzen zijn te winnen. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. De prijsuitreiking vindt plaats in de week na het Kunstfestival bij Galerie 8.

Het idee van deze wedstrijd komt van Marjan en Fokko Duinkerken. Jarenlang hebben zij deze wedstrijd in goede banen geleid vanuit hun toenmalige winkel aan de Achterstraat. Inmiddels hebben zij de organisatie overgedragen aan Danielle ter Hofstede van Galerie 8.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in