Hattem is weer schoner!

Ook in Hattem waren bewoners en verenigingen en bedrijven zaterdag tijdens de Landelijke Opschoondag 2022 actief bezig tegen zwerfafval in hun buurt.

Er waren uitgiftepunten bij de Boni en de Albert Heijn. Hier konden inwoners een knijper, hesje en een vuilniszak ophalen. Samen op pad om Hattem schoon te maken.

Goede voorbeeld
Nathalie Brink van de gemeente Hattem: “Het is erg belangrijk om kinderen te betrekken bij de activiteiten. Het is een goede manier om het goede voorbeeld te geven. En het is dan mooi om te zien dat kinderen spontaan een knijper vroegen om zwerfvuil op te ruimen, terwijl hun ouders boodschappen aan het doen waren. Ook hebben wij leuke foto’s gekregen van de voorjaarsschoonmaak in de straten van Hattem. De knikkertegel wordt binnenkort uitgereikt aan de kinderen van de schoonste straat.”

Helemaal Groen
Niet alleen tijdens de Opschoondag verzamelen vrijwilligers zwerfafval. Dit kan altijd, ook tijdens jouw dagelijkse rondje wandelen. Gebruik hierbij de app Helemaal Groen, dan is het zichtbaar waar zwerfvuil is geraapt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in