Boni en slagerij Van Guilik in Hattem heropend

Met veel feestelijke aanbiedingen is vanmorgen supermarkt Boni in Hattem heropend. Bij de opening was de heer Bouke van der Wal, directeur van Boni Nederland, aanwezig. Hij memoreerde in zijn openingswoord dat de supermarkt in Hattem het derde filiaal is dat in de nieuwe huisstijl is uitgevoerd. Niet alleen de inrichting van de winkel is volledig vernieuwd, ook het personeel draagt nu de bedrijfskleding die is uitgevoerd in de nieuwe huisstijl.

Slagerij Van Guilik
Ook nieuw in de winkel is de vestiging van slagerij Van Guilik. De slager is hierdoor na ruim 20 jaar weer aanwezig met een winkel in de supermarkt. Directeur Jack van Guilik ontving een welkomstbloemetje, waarna oud-medewerker Gradus Dijkman de officiƫle openingshandeling verrichtte. Die bestond uit het doorknippen van een rolladenetje en daarna reed Gradus in zijn scootmobiel als eerste klant de nieuwe winkel in.

Gratis hamburgers
Iedere klant kon na het boodschappen doen een gratis hamburger halen bij de partytent die voor de winkel stond. De belangstelling daarvoor was groot, net zoals voor de nieuwe winkel, want nog nooit stonden er zulke lange rijen voor de kassa’s. De eerste dag dat Boni weer geopend is, verloopt daarmee succesvol.

Albert Heijn feliciteert
Collega-supermarkt Albert Heijn is ook blij met de heropening en feliciteert Boni via een advertentie in deHattemer.nl. AH heeft zelfs een speciale aanbieding om dit feestje mee te vieren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in