Eindejaars Energiebespaaractie groot succes: beschikbare budget bereikt!

Binnen twee weken tijd is het beschikbare budget van de Eindejaars Energiebespaaractie van de Noord-Veluwse gemeenten al bereikt. Er is met groot enthousiasme gereageerd: bijna 1500 bonnen zijn er ingediend bij duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Met de Eindejaarsactie wilden de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem inwoners tijdens de decembermaand helpen energie en kosten te besparen. Inwoners konden 50% korting krijgen als ze één of meerdere product kochten bij een bouwmarkt, doe-het-zelf winkel, installatie- of bouwbedrijf in de regio Noord-Veluwe.

De meest populaire producten tijdens de actie waren radiatorventilatoren, infraroodpanelen, ledlampen, inductiekookplaten en radiatorfolies. Met deze producten kunnen inwoners meer energie besparen.


Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in