Webinar over Zonnepark Wielink Hattem

De gemeente Hattem houdt op dinsdag 24 november een digitale informatieavond over de ontwikkelingen rondom Zonnepark Wielink. Je kunt via RTV Hattem deelnemen aan deze webinar.

“Duurzame energie voor het grootste deel van de Hattemse huizen. Dat kan met de aanleg van een zonnepark. Met de realisatie van Zonnepark Wielink kunnen 4.000 -van de circa 5.300- huishoudens in Hattem van duurzame energie worden voorzien. Zo draagt dit park fiks bij aan de energiedoelstellingen,” zo laat de gemeente Hattem weten.

Kansen
Klinkt goed, toch? Maar wat zijn de plannen precies? En wat betekent dit voor jou? Op dinsdag 24 november tussen 19.00 en 20.00 uur praat de gemeente je bij over de ontwikkelingen rondom zonnepark Wielink. “We gaan online met je in gesprek over onder andere de kansen die een zonnepark onze gemeente biedt.”  #zonneparkhattem
RTV Hattem zendt de bijeenkomst rechtstreeks uit via tv en webstream.


Het gaat hier om het aanleggen van een zonnepark ter grootte van zo’n 15 hectare op diverse percelen in de buurt van knooppunt Hattemerbroek. De panelen zijn naast de snelweg A28 en de autoweg N50 gepland.

 

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in