►Afgelast◄ Met PCOB Hattem een dagje naar de Utrechtse Heuvelrug

Het bestuur van PCOB Hattem heeft, gezien de oplopende coronabesmettingen en de te verwachten aanscherping coronamaatregelingen, besloten “dat de busreis op 17 november niet door gaat. We vinden het zeer spijtig.”


Na de laatste versoepeling van de coronaregels heeft PCOB Hattem een busreis georganiseerd voor leden en niet-leden voor woensdag 17 november.

“Vanuit De Open Poort aan de Veldhoeve gaan de deelnemers met een luxe touringcar via een leuke route richting de Utrechtse Heuvelrug. Aangekomen op een sfeervolle locatie, waarin een kaasmakerij is gevestigd, wordt een heerlijke lunch aangeboden”, vertelt bestuurslid Dick Visser. “Tussen de bedrijven door is er een film en uitleg over het bedrijf. Te zien is hoe de kaas wordt gemaakt. Natuurlijk mag er geproefd worden en er is nog tijd om rond te kijken en een bezoek te brengen aan het kaas- en botermuseum.”

Daarna is het tijd om te genieten van de humoristische demonstratie van glasblazer Willem Buyse. Hij laat zien wat met hitte en glas allemaal gedaan kan worden. Ondertussen wordt koffie of thee met gebak geserveerd. Na deze show gaan de deelnemers huiswaarts en om ongeveer 17:00 uur is de bus terug  in Hattem. En voor wie dat wil is er een afsluitende maaltijd in Hattem in de Open Poort.

Dit moet je weten
De kosten voor deze dagreis zijn € 50,- voor leden en € 55,- voor niet-leden. Als je wilt blijven eten komt daar nog € 15,- bij. “Wanneer deelnemers rolstoelafhankelijk zijn moeten ze zelf voor de begeleiding zorgen. Rolstoel en rollators kunnen mee in de bagageruimte”, aldus Dick Visser. “En in de bus is volgens de huidige regels een mondkapje verplicht en een bewijs van vaccinatie.”

Opgeven
Tot vrijdag 29 oktober kun je je opgeven via Johan Knegt: 06-818 694 92 of Dick Visser 06-218 130 21. De kosten kun je overmaken via  NL10 RABO 0169990435 t.n.v./ PCOB Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in