In Zwolle wordt ook aan de IJsselallee gewerkt

Naast de afsluiting van de Spoolderbergweg in Zwolle door werkzaamheden, wordt er ook op de IJsselallee gewerkt aan een herinrichting. Dit gebeurt tussen de Nieuwe Veerallee en de Burgemeester van Walsumlaan.

Campus
De rijstrook voor rechtsafslaand verkeer naar de Campus wordt verlengd. De werkzaamheden duren tot 20 augustus en veroorzaken hinder voor het verkeer.

Toegenomen verkeer
Uit verkeersonderzoeken blijkt dat het verkeer richting de Campus de afgelopen jaren behoorlijk is toegenomen. De rijstrook voor rechts afslaand verkeer, komend vanaf de A28, is te kort, met extra vertraging tot gevolg. Door de strook te verlengen verbetert de verkeersdoorstroming. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, voert de aannemer de werkzaamheden in de schoolvakantieperiode uit.

Adviesroute
Tijdens de werkzaamheden zijn er tussen de kruising Nieuwe Veerallee en Burgemeester van Walsumlaan twee rijstroken beschikbaar op de IJsselallee. Het gaat hierbij om de rijrichting naar Marslanden – Wijhe – N35 Almelo. De tegenovergestelde rijrichting blijft normaal toegankelijk. De adviesroute voor verkeer richting Marslanden – Wijhe – N35 Almelo gaat via de Ceintuurbaan.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in