Hattemers blij gemaakt met bossen pioenrozen

Blij met een bloemetje, onder dit motto werden 85 Hattemers blij gemaakt met een prachtig boeket pioenrozen. De bloemen werden uitgedeeld door een groep vrijwilligers.

Blij met een bloemetje is een particulier initiatief en opgezet door Jolanda Godvliet uit Wapenveld. Later is ook de samenwerking aangegaan met Stichting Present. De actie werd mogelijk gemaakt door donaties en giften. Door een aangevraagde en toegekende subsidie van de provincie Gelderland kon de actie worden verlengd en nog meer boeketten worden gekocht en uitgedeeld in Heerde, Epe, Hattem e.o.

Vrijwilligers
In Hattem werd voor een deel de inzet van vrijwilligers gecoördineerd vanuit het Corona Hulppunt. Daar hebben zich mensen aangemeld die in deze tijd graag wat voor een ander willen doen. De mensen die een boeket kregen waren zichtbaar blij en verrast en konden het initiatief erg waarderen!

Maar niet alleen waren er vrijwilligers actief om bloemen uit te delen. Bij deze actie waren veel meer mensen betrokken zoals de chauffeur die heen en weer pendelde tussen Hattem en Wapenveld, de vrijwilligers op de verdeelpunten, de kwekers, bloemisterij Prima Flora uit Heerde, Saskia van ’t Klooster van SR EHBO waar de bloemen opgehaald konden worden, Stichting Present en natuurlijk de organisator van het geheel Jolanda Godvliet.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in