Gratis workshops voor vrijwilligers

De Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe is een samenwerking tussen Stichting Welzijn Hattem en de vrijwilligersplatforms uit Heerde en Epe. De Vrijwilligersacademie organiseert workshops speciaal voor vrijwilligers uit Hattem en de andere twee gemeentes. Vrijwilliger ben je als je meerdere dagen per week vrijwilligerswerk doet, maar natuurlijk ook als je zo nu en dan als vrijwilliger actief bent. Voel je welkom!

De onderwerpen
De onderwerpen voor het komende half jaar:
– voor een goed idee is altijd geld
– sociale veiligheid
– inclusie en vrijwilligerswerk
– vrijwilligers werven en behouden
– workshop sociale media

De eerste workshop
De eerste van deze workshops, “Voor een goed idee is altijd geld”, staat gepland op woensdag 1 februari van 19.00 – 21.00 uur bij Bloemfontein in Vaassen. Deze gaat over hoe je als goed project gebruik zou kunnen maken van gelden van fondsen en wat je er voor moet doen. Na deze introductieworkshop praktijkgericht fondsenwerven ken je de hoofdlijnen van fondsenwerving en beschik je over veel praktische tips. Je weet waar je fondsen kan vinden en welke projecten kansrijk zijn voor financiering.

De rest van het programma
Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert gratis workshops voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Hattem, Heerde en Epe. In totaal staan er nu vijf workshops gepland. Meer informatie over deze workshops en hoe je je kunt aanmelden is te vinden op www.epedoet.nl/workshops.

Voor informatie over De Vrijwilligersacademie kun je terecht bij Mirjam Bongertman via mirjambongertman@swhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in