Ontwerpatelier presenteert eerste modellen inrichting woonzorgzone

Het ontwerpatelier presenteerde vanavond 6 modellen voor de mogelijke inrichting van de woonzorgzone aan De Geldersedijk.

De 6 modellen zijn eerste schetsontwerpen met varianten waar het eerste IKC van Hattem gevestigd kan worden. De aanwezigen en de medewerkers van het ontwerpatelier wisselden van gedachten over de indeling van de woonzorgzone. Aandachtspunten die besproken werden zijn het aantal woningen / appartementen dat er moet komen, wat voor soort woningen en de mogelijkheid voor een vaste plek voor zorg, zoals nachtverpleging.

Met de input die vanavond is gekregen wordt een selectie gemaakt tussen de modellen. Woensdag 26 juni is er een nieuwe werksessie met het ontwerpatelier in het Stadhuis en dan zullen er 2 tot 3 aangepaste modellen worden gepresenteerd. Het thema van die avond is verkeer en parkeren.

De bijeenkomst is toegankelijk voor alle Hattemers, maar primair bedoeld voor geïnteresseerden die willen meedenken. Donderdag 11 juli 2019 is er weer een grote informatiebijeenkomst als vervolg op die van 4 juni jl.
Het ontwerpatelier is op 26 juni 2019 in het Stadhuis in Hattem van 19.00 tot 20.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je een e-mail sturen naar geldersedijk@hattem.nl .

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in