Hattemer senioren naar Kroatië

HATTEM – Stichting Christelijke Seniorenreizen Hattem organiseert van 27 mei t/m 5 juni 2024 een 10-daagse busreis naar Kroatië. Vanuit een hotel in Opatija (Istrië) zal men bezoeken brengen aan de vele bezienswaardigheden in de omgeving, waaronder de wereldberoemde Plitvice-meren.

Busreis biedt gemak
“We zijn vorig jaar met deze stichting gestart en onze eerste reis, naar Noorwegen, was een groot succes. Dat geeft ons het vertrouwen dat ook voor deze reis naar Kroatië veel belangstelling zal zijn en we een schitterende reis zullen maken”, aldus stichtingsbestuurder Johan Knegt. “De belangstelling onder senioren voor georganiseerde (bus-)reizen is groot. Men heeft wel de gemakken van een georganiseerde reis, zonder dat er veel buitenlandse reiservaring nodig is om ergens te komen”. De inschrijving voor deze reis is inmiddels gestart.

Voortzetting PCOB-reizen
Stichting Christelijke Seniorenreizen Hattem is een voortzetting van de organisatie, die voorheen de PCOB-reizen organiseerde. Meer informatie over de reis en de wijze van inschrijving is verkrijgbaar bij Johan Knegt: christelijke.seniorenreizen@gmail.com.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in