Theeschenkerij Oldeniel start nieuw seizoen aan de IJssel

Theeschenkerij Oldeniel opent zondag 1 mei haar terras aan de IJssel voor een nieuw seizoen. Iedere zondag vanaf 10.30 tot 17.00 uur ben je welkom om op het terras te genieten van een lekker kopje thee of koffie, glaasje sap, met een stukje krentenbrood, cake of taart.

“De unieke locatie aan de oever van de IJssel maakt van Oldeniel een heerlijke plek voor gewoon genieten van de natuur of als rustpunt tijdens een *fiets- of wandeltocht”, vertelt Trudy Gerritsma van de theeschenkerij. “Iedere laatste zondag van de maand is het extra leuk op ons terras. Dan organiseert Oldeniel kleinschalige culturele evenementen.

Nederpopkoor
De culturele opening gaat dit jaar op 1 mei van start met een optreden van Hanzekoor Zwolle. Het Hanzekoor is een nederpopkoor dat bestaat uit 50 enthousiaste mannen en vrouwen onder leiding van Margriet Bruggemans. Het optreden op het terras aan de IJssel begint om 14.30 uur en komen luisteren is gratis.

Heen en weer
De theeschenkerij vind je bij ’t Kleine Veer aan de Hattemse kant van de IJssel. *En ’t Kleine Veer gaat vanaf zaterdag 23 april weer varen tussen Hattem en Zwolle!

Ga voor meer informatie naar www.oldeniel.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in