“Geniet verantwoord van een mooie Koningsdag!”

Dinsdag 27 april is het Koningsdag. Binnen de mogelijkheden die er zijn, organiseren de Hattemer Oranje Vereniging en andere initiatiefnemers allerlei feestelijke activiteiten, waarvoor hulde! Want wat is het fijn om binnen de mogelijkheden die er zijn stil te staan bij de verjaardag van onze Koning en een gezellige dag te hebben. Een mooi versierde straat en activiteiten als een fiets- of wandeltocht door Hattem en omgeving, met onderweg een lekker hapje en drankje zorgen ongetwijfeld voor een bijzondere Koningsdag 2021!

Naast een oproep om vooral te genieten van deze mooie dag, wil ik u ook vragen om dit op een verantwoorde manier te doen. Het aantal coronabesmettingen in de regio is nog steeds behoorlijk hoog en in de ziekenhuizen is de werkdruk ongekend hoog. Laten we niet verslappen, met weer meer besmettingen tot gevolg. De vaccinaties gaan zorgen voor versoepelingen, maar we zijn er nog niet.

Ook in de komende tijd zullen we ons nog aan de coronamaatregelen moeten houden. Alleen dan krijgen we het virus onder controle. Maar met zo veel mooie, coronaproof activiteiten kunnen we ook binnen de maatregelen heerlijk genieten van een prachtige Koningsdag!

Houd vol, houd afstand en blijf gezond!
Een fijne Koningsdag gewenst!

Marleen Sanderse
Burgemeester

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in