Voorlichting in Hattem: dementie of vergeetachtigheid?

Hattem wordt in 2020 “Dementievriendelijk” en daarom organiseert het Geheugensteunpunt op dinsdag 14 januari voor alle Hattemers een voorlichtingsavond in de Marke, Daendelsweg 2, met als onderwerp: Dementie of vergeetachtigheid? Deze voorlichting wordt in samenwerking met de gemeente Hattem, het netwerk dementie/geriatrie Oost Veluwe en Alzheimer Nederland georganiseerd.

Hattem dementievriendelijk
De bijeenkomst staat in het teken van “Hattem dementievriendelijk”. SWH is er trots op dat al zo’n 30 Hattemer bedrijven, instellingen en kerken hebben toegezegd op 7 februari 2020 de intentieverklaring te ondertekenen. Zij spreken daarmee de intentie uit ervoor te willen zorgen dat hun medewerkers goed getraind worden in het herkennen van en het omgaan met mensen met dementie.

Met elkaar in gesprek gaan
De informatieavond Dementie of vergeetachtigheid? start om 19.00 uur met een voorlichting vanuit Alzheimer Nederland, verzorgd door Marie Josée Andringa. Daarna is er een interactief programma waarin de aanwezigen met elkaar in gesprek gaan over het onderwerp dementie. De bijeenkomst zal rond 21.00 uur worden afgerond.

Aanmelden voor deze avond kan tot 7 januari 2020 via e-mail of per telefoon bij Ellen Snijder, coördinator Geheugensteunpunt Hattem Hattem@hetgeheugensteunpunt.nl of 038 4432881.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in