‘New Orleans’ ook in 2020 in Hattem

Inmiddels een begrip en bijna een traditie; het jaarlijks terugkerend gratis toegankelijke ‘New Orleans Festival’ in Hattem. Noteer alvast zaterdag 29 augustus 2020 in jouw agenda.

Het terrein van Houtwerk Hattem wordt dan weer omgetoverd tot het sfeervolle New Orleans waar je kunt genieten van jazz, blues, gospel en soul.

‘Good music, good food on a good location’
Het vereist veel organisatie, tijd en geld om 2.000 bezoekers – waarvan de afgelopen keer 1/3 van buiten Hattem kwam – een prachtig programma en goed eten en drinken te kunnen bieden.

Verbeteringen
“Door de ervaringen van de afgelopen keren hebben we weer een aantal verbeteringen kunnen doorvoeren, waardoor de New Orleans-ervaring nog dichter bij het echte New Orleans in de buurt komt”, aldus Henderikus Cazemier van Stichting Opoes House of Music.

2020-editie
“Op dit moment wordt gewerkt aan de 2020-editie van het festival. Dit betekent dat we proberen sponsoren te vinden, bands selecteren, nadenken over de aankleding van het festival, de logistiek organiseren en werken aan vele andere kleine klussen. Gelukkig worden we reeds geholpen door een groeiende groep enthousiaste vrijwilligers.”

Vriend of vrijwilliger
Ben jij ook geïnteresseerd om een (financiële) bijdrage te leveren, ga dan naar www.opoeshouseofmusic.nl en meld je aan als Vriend van de organiserende Stichting Opoes House of Music.
Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger via info@opoeshouseofmusic.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in