‘Hattem Zingt’ bij RTV Hattem

‘Hattem Zingt’ is een initiatief van de kerken in Hattem. Tot en met april wordt elke laatste zondag van de maand online een programma gemaakt met geestelijke verzoeknummers. ‘Hattem Zingt’ is daarna op twee opeenvolgende woensdagavonden vanaf 20.00 uur te zien bij RTV Hattem.

“Je kunt een verzoeknummer aanvragen voor jezelf, voor iemand die je kent en eenzaam is. Voor iemand die bemoediging en/of troost kan gebruiken, of voor iemand waarbij een felicitatie op zijn plaats is. Onafhankelijk dus van de kerkelijke achtergrond. Naast de liederen zullen de predikanten van diverse Hattemse kerken een korte overdenking verzorgen”, aldus Peter Slump namens het team van ‘Hattem Zingt’

Op tijd aanvragen
Aanvragen van een lied graag via aanvragen@hattemzingt.nl. Lukt dit echt niet, dan kan dit ook telefonisch bij Roelanda Beekhuis: (038) 444 5311. Geef in de e-mail aan voor wie je het verzoeknummer aanvraagt, inclusief de reden. Wil je dat bepaalde zaken anoniem blijven, dan kun je dat vermelden.

Uitzending
Je kunt op zondagavond vanaf 19.00 live meekijken en luisteren via www.hattemzingt.nl.
Op de twee opeenvolgende woensdagavonden is ‘Hattem Zingt’ om 20.00 uur te zien bij RTV Hattem.
Kijk hier hoe je RTV Hattem kunt ontvangen.

online 19.00 u
RTV Hattem 20.00 u
Aanvragen vóór
 28 november 1 en 8 december 22 november
 19 december 22 en 29 december 13 december
 30 januari 2 en 9 februari 24 januari
27 februari 2 en 9 maart 21 februari
27 maart 30 maart en 6  april 21 maart
24 april 27 april en 11 mei 18 april


Verbonden met elkaar

Peter Slump: “Wij hopen, met jouw hulp door het aanvragen van verzoeknummers, ‘Hattem Zingt’ tot een succes te maken. Ons doel is om mensen die eenzaamheid ervaren iets te laten hebben om naar uit te kijken en waarmee zij zich verbonden voelen met anderen en elkaar.”

Beelden van Hattem
Tijdens de uitzendingen worden beelden van Hattem getoond. Heb jij mooie beelden (foto’s of HD-video’s) van Hattem en/of omgeving en vind je het goed dat deze gebruikt worden voor de uitzendingen? Stuur ze dan op via aanvragen@hattemzingt.nl. Voor grotere bestanden kun je www.wetransfer.com gebruiken.


Al meer dan 25 jaar verzorgen kerken in Hattem het radioprogramma
Zendtijd voor de Kerken’ op zondagmorgen, met een herhaling zondagavond en woensdagmorgen. In deze uitzending kun je ook luisteren naar een kerkdienst vanuit een van de Hattemse kerken. Sinds maart 2020 wordt de kerkdienst op zondagmorgen ook live op tv uitgezonden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in