Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 20 februari

  • Arend Palland zet met zijn regiocollega’s van de ChristenUnie Hattem op de spoorkaart en zet daarnaast alle onderwijzers in Hattem in het zonnetje.
  • Dick Visser is één van de belastinghulpen van de ouderenbonden KBO – PCOB die behulpzaam is met het invullen van de belastingaangifte.
  • Annelies Hardam geeft aan dat Stichting Voor Mekaar juist ook in coronatijd hulp verleent.
  • Boer Jacob van Emst vindt het onverstandig om de Hoenwaard te gebruiken als natte overstromingsvlakte voor ecologische doeleinden.
  • Daphne Maas, directeur van het Voermanmuseum, legt uit wat de nieuwe tentoonstelling “Tour d’ Europe langs ideaalsteden in de late Middeleeuwen” inhoudt.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in