Kroegentocht bridgers groot succes

Op zaterdag 16 december was de 23e Bridge Kroegentocht in Hattem bij negen locaties van de Hattemer horeca. De door Hattemer Bridge Sport georganiseerde wedstrijd was weer een groot succes met 224 deelnemers uit de regio en van ver daarbuiten (van Maastricht tot Enkhuizen en Vlissingen tot Groningen).

Voor de organisatie was het dit jaar moeilijk vanwege veel afmeldingen in de laatste twee weken. De griep was hiervoor een belangrijke oorzaak. Met hulp van bridgeverenigingen uit de regio (Heerde, Zwolle en Heino), is het toch gelukt om op het laatste moment alle speeltafels bezet te krijgen, mede door twee bridgeparen die geheel belangeloos op zaterdag klaar zaten om in te vallen, waardoor het spelersveld compleet was.

Volgend jaar weer
Wedstrijdleider Johan Winkel: “We krijgen altijd veel positieve reacties en complimenten over het gezellige Hattem en de leuke horecagelegenheden. De deelnemende horeca Kota Radja, Vadesto, De Ridderhof, Sec Marché, Everyday Bread & Coffee, Brasserie de Markt, Bij de Jongens, De Normaalste Zaak, en Banka hebben ook hun beste beentje voorgezet met het verzorgen van de consumpties en de heerlijke lunch.
Om 17.00 uur was er een prijsuitreiking in de Marke. Het was een gezellige boel en er werd nog lang nagepraat onder het genot van een drankje over de bijzondere spellen en andere zaken.
Volgend jaar gaan we het weer organiseren en enkele deelnemende restaurants hebben al
aangegeven weer graag mee te doen.”

Meer info via de website of per mail: hattembridge@outlook.com

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in