Winterkledingpas voor Hattemse minima

De gemeente Hattem en Stichting Leergeld Noord-Veluwe geven een Winterkledingpas voor Hattemse kinderen van 4 tot 18 jaar die dit nodig hebben. “In Hattem willen we dat iedereen mee kan doen. Ook als het financieel tegen zit.”

Met het tegoed van € 75,- kunnen zij met hun ouders kleding en schoenen kopen bij deelnemende winkels. De pas maakt onderdeel uit van het Kindpakket.

Wethouder Carla Broekhuis vindt het belangrijk dat deze doelgroep extra ondersteuning krijgt: ‘De winter staat weer voor de deur. Winterkleding en –schoenen kunnen een flinke kostenpost zijn, zeker in een gezin met (kleine) kinderen. Maar iedereen moet in staat zijn om een warme jas en schoenen te kopen, ook Hattemers met een kleine portemonnee. Deze pas biedt hierin wat extra ondersteuning.’

Deelnemende winkels
Op hulpwijzer.hattem.nl/winterkledingpas staat een overzicht van de winkels waar de pas te besteden is. In de loop van de winter wordt het aantal deelnemende winkels misscgien nog uitgebreid. De Winterkledingpas wordt voor Sinterklaas bezorgd bij Hattemse minima die in aanmerking komen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in