Nieuwe website voor aanvragen van Stichting Leergeld

Vanaf begin dit jaar kunnen ouders uit Hattem, die een aanvraag bij Stichting Leergeld willen indienen, terecht op een nieuw internetadres. Stichting Leergeld helpt ouders die het financieel moeilijk hebben. Voorheen was er kindpakket.nl, vanaf 1 januari 2023 is dit samenvoorallekinderen.nl, van het samenwerkingsverband Sam&. Vorige maand zijn er al posters en ansichtkaarten over deze wijziging uitgedeeld op plekken waar veel ouders komen.

Kinderen moeten kunnen blijven meedoen
Het is belangrijk dat kinderen van ouders met een kleine portemonnee mee kunnen doen aan activiteiten die ontwikkeling van kinderen op allerlei gebieden stimuleren, samen met hun leeftijdsgenoten. Denk hierbij aan sportactiviteiten, muziekles, scouting en bijvoorbeeld een kinderfeestje geven. Ook het betalen of bijdragen aan schoolkosten (bijvoorbeeld laptop/iPad of fiets) behoort tot de mogelijkheden. Stichting Leergeld Noord-Veluwe bekostigt activiteiten voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit deze doelgroep.

Contact met Stichting Leergeld
Wethouder Margriet Brouwer: “We proberen zoveel mogelijk ouders te bereiken die hier gebruik van kunnen maken. Meedoen bij de sport- of muziekles is belangrijk. Lukt dat financieel niet? Op de nieuwe website lees je welke hulp we kunnen bieden.” Twijfel je of je in aanmerking komt voor hulp vanuit Stichting Leergeld? Neem dan altijd contact op met deze stichting. Dat kan via de website www.samenvoorallekinderen.nl of rechtstreeks per e-mail naar leergeldhattem@gmail.com. Ook kun je telefonisch contact opnemen met coördinator dhr. Sip van Dijk op nummer 06-19183644

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in