Voorjaar 2019 opent Dorcas-winkel in Hattem

Hulporganisatie Dorcas wil in het voorjaar van 2019 een nieuwe Dorcas-winkel openen in Hattem. De Hulporganisatie heeft hiervoor een principe-overeenkomst gesloten met de eigenaar van het voormalig Groenrijkpand aan de Zuiderzeestraatweg 21A.

De winkel zal deel uitmaken van hulporganisatie Dorcas uit Andijk. Momenteel zijn er al 32 winkels in Nederland geopend, allemaal met het doel om geld in te zamelen voor hulp aan de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De goederen die mensen bij Dorcas inleveren, worden via de winkels verkocht. Met de netto-opbrengsten worden de Dorcas-projecten gesteund.

Voordat de deuren open gaan, moet er nog veel gebeuren. De Dorcas kringloopwinkels worden volledig gerund door vrijwilligers, die goederen ophalen bij mensen thuis, deze sorteren en prijzen. Daarnaast runnen de vrijwilligers de winkel.

Dorcas is nu op zoek naar vrijwilligers. Met een paar uur inzet per week kunnen zij al een bijdrage leveren. Ook zoekt Dorcas mensen voor het winkelbestuur. Donderdag 22 november vanaf 19.45 uur wordt daarom een inloopavond gehouden waar geïnteresseerden nadere informatie kunnen krijgen. Inloop en koffie vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via 06-22406677 of dorcaswinkelhattemerbroek@dorcas.nl.

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in