Elabo winnaar en sponsor Mosselcup 2018

Het winnende team van de Mosselcup 2018 bestond uit Jan Hulleman (Elabo) met BGH-voorzitter Chiquita Welmerink (Wel-com) en hun gasten. Dit team won de 2018 editie van de Mosselcup van de Business Golf Hattem. Een prachtige afsluiting van een zeer goed verlopen jaar voor de BGH; stabiel ledental, goede opkomst, nieuw bestuur en de ondernemers-spirit is er weer. Elabo was sponsor van de dag en Rabobank IJsseldelta stelde de prijzen ter beschikking. Uiteraard helpt de klimaatverandering ook, want elke maandelijkse bijeenkomst verliep onder zonnige omstandigheden.

Elke tweede dinsdagmiddag van de maand lopen de ondernemers 9 holes op de prachtige Hattemse golfbaan om daarna aan het welverdiende bier of wijn verder te praten. Een formule die aanslaat gezien het huidige aantal van 25 ondernemers uit Hattem, Heerde en Zwolle. Tweemaal per jaar wordt er gestreden om de Haring en Mosselcup, waarbij de aankleding uiteraard aangepast wordt.

Remco Oranje (Salesboostcompany) haalde dit jaar de meeste punten en is BGH kampioen 2018.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs, bezoek de website www.businessgolfhattem.nl Voor alle data en doe mee voor slechts 200 euro per jaar. Opgeven per e-mail kan via info@businessgolfhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in