Mosselcup businessgolf succesvol verlopen

De Mosselcup 2019 van Business Golf Hattem is goed verlopen. Deze jaarlijkse wedstrijd waarin ondernemers de sportieve uitdaging aangaan, is gewonnen het team Marius Brouwer (Metaalmorfose), Yvonne Hoogendoorn (Secumail), Arjan Klok (Klok Dakkapellen) en zijn introducee Marjon Booij.

Ondernemersspirit
Niet alleen de organisatie van de Mosselcup is goed verlopen voor Business Golf Hattem, ook op andere terreinen is de club succesvol. Zo is het ledental stabiel, is er een goede opkomst en een nieuw bestuur én de ondernemersspirit is er weer. Ook weten sponsoren de weg naar de club te vinden en de Mosselcup werd gesteund door KRC Van Elderen Accountants en de prijs werd beschikbaar gesteld voor Metaalmorfose.

Elke tweede dinsdag van de maand lopen de ondernemers 9 holes op de prachtige Hattemse golfbaan om daarna onder het genot van een hapje en drankje te netwerken. Dat deze formule aanslaat blijkt uit het huidige aantal deelnemers van 25 die uit Hattem, Heerde en Zwolle komen.

Nieuwe deelnemers welkom
Ondernemers die interesse in deelname hebben, kunnen meer informatie vinden op de website www.businessgolfhattem.nl. Op de website staan de speeldata. Deelname kost 200 euro per jaar. Opgeven kan per e-mail info@businessgolfhattem.nl .

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in