Sales Got Talent winnaar Business Golf Hattem 2018

Remco Oranje van Sales Got Talent kreeg tijdens de eerste golfdag van de Business Golf Hattem de enorme wisselbokaal uitgereikt als winnaar van het seizoen 2018. De altijd enthousiaste ondernemer, die met name MKB’ers leert hoe ze zichzelf en hun bedrijf beter kunnen verkopen, nam de prijs op natuurlijke wijze in ontvangst met de woorden ‘Ik weet ook niet zo goed hoe het is om niet te winnen’.

Jan Smit overhandigde namens de BGH het overschot van 1.500 euro aan voorzitter Piet Winckelmolen van de Hattemse Golf&Countryclub. Van eerdere donaties kon de HG&CC daar een handicart en een grote buitentafel van aanschaffen.
BGH voorzitter Chiquita Welmerink heette de 3 nieuwe leden, gastspelers en vaste leden welkom, waarna vice-voorzitter Corneline van Staveren de veranderde golfregels toelichtte.

Daarna werd er gegolfd, winnaar wederom de equipe van Remco, waarna Sales Got Talent als dagsponsor zijn bedrijf presenteerde onder het genot van de eerste bitterballen en bier.

Nieuwsgierig geworden? Elke tweede dinsdag van de maand spelen ondernemers 9 holes op de prachtige Hattemse golfbaan. Kom langs, bezoek de website www.businessgolfhattem.nl voor alle data en doe mee voor slechts 200 euro per jaar.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in