Rabobank spekt clubkas verenigingen uit Hattem

10 verenigingen uit Hattem zijn door de Rabobank Clubkas Campagne verrast met een mooie donatie. De Rabobank IJsseldata had 100.000 euro te verdelen voor verenigingen in de regio en daarvan is ruim 10.000 euro naar de Hattemse deelnemers gegaan.

Clubkas aanvullen
De verenigingen in Hattem die hun clubkas kunnen aanvullen met een donatie zijn: Tennis Club Hattem, Decibel, Fanfarekorps Ons Genoegen, Sportvereniging sv Hatto Heim, RV Hippisch Hattem, St. Kinderboerderij Hattem, Vereniging Scouting de Trijsberg, De Christelijke Muziekvereniging te Hattem en de Hattemer Oranje Vereniging.

Betrokkenheid
Vereniging kampen met een teruglopend aantal vrijwilligers, minder financiële middelen en een afname van leden. Betrokkenheid en zichtbaar zijn is van waarde om leden en vrijwilligers te boeien en te binden. De Rabobank Clubkas Campagne draagt hieraan bij door clubs uit te dagen om zichzelf op een creatieve manier te presenteren en stemmen de werven.

De klant bepaalt
Stemmen die de klanten van de Rabobank geven. Rabobank is immers een coörperatieve bank en heeft geen aandeelhouders, maar leden en klanten. Zij beslissen onder meer mee over de bestemming van de winst en die is dus voor een deel benut voor de Clubkas Campagne.

De cheques zijn gisteren uitgereikt in de Music Club in Kampen. Elkaar ontmoeten en versterken stond deze avond centraal. De bestedingsdoelen verschillen per club en variëren van investeringen in muziekinstrumenten tot het verduurzamen van clubgebouwen en het bieden van sportfaciliteiten voor mindervaliden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in