Rabo Clubsupport weer gestart

De Rabo ClubSupport is 31 augustus gestart. Deze jaarlijks terugkerende actie biedt clubs en verenigingen de mogelijkheid extra inkomsten te genereren. Dat kan doordat rekeninghouders van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club of vereniging. Rabobank IJsseldelta stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te verwezenlijken. Met de huidige crisis is deze steun belangrijker dan ooit.

18 clubs in Hattem
In Hattem waren er vorig jaar in totaal 18 clubs die hebben deelgenomen aan de Rabo ClubSupportactie en in totaal kregen deze Hattemse verenigingen bijna 10.000 euro. Met dit geld konden verenigingen en organisaties mooie dingen doen voor de eigen club of voor de Hattemer gemeenschap. Stichting Rond Uit Hattem bijvoorbeeld heeft het geld gebruikt voor bloembakken in Hattem en RTV Hattem heeft nieuwe microfoons kunnen kopen.

St. Gedenkstenen Hattem kreeg ook een mooie bijdrage en kan daardoor haar werk voortzetten.

Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot en met 30 september aanmelden. De stemperiode voor Rabobank-leden start op 5 oktober en op 7 november horen alle clubs welk bedrag ze in ontvangst mogen nemen.

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op Rabobank.nl/clubsupport. (URL: https://www.rabo-clubsupport.nl/)

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in