Woningaanbod Fase 4 Het Veen bekend

Het woningaanbod fase 4 Het Veen is bekend. Naar verwachting gaat de verkoop van deze woningen nog voor de zomer van start.

In Het Veen fase 4 komen 32 nieuwbouwwoningen. In deze fase zitten 10 hoekwoningen, 3 tussenwoningen, 4 2-onder-1 kap woningen en 15 tussenwoningen met voorwaarden. De architectuur van de woningen is vergelijkbaar met de architectuur van de woningen uit de voorgaande fases.

Zelfbewoningsplicht
De verwachte verkoopprijzen variëren van circa 210.000 euro tot 625.000 euro. Bij de goedkoopste woningen gaat het om 15 tussenwoningen van 99 m2 die onder voorwaarden worden verkocht. Voor deze woningen geldt namelijk een grens voor het maximaal bruto jaarinkomen, een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.

De 3 tussenwoningen van 124 m2 zullen een verkoopprijs krijgen van circa 395.000 euro en de 10 hoekwoningen gaan naar verwachting in de verkoop voor circa 450.000.
Tot slot zijn er nog 4 2-onder-1 kap woningen die rond de 625.000 gaan kosten.
Alle prijzen zijn vrij op naam.

Parkachtige omgeving
Het grootste gedeelte van de woningen uit Het Veen fase 4 liggen aan een mooi park dat in dit gedeelte van de wijk wordt ontwikkeld. Ook ligt de tuin van de 2-onder-1 kap woningen op het zuiden waardoor je altijd een zonnige tuin hebt. Daarnaast krijgen enkele hoekwoningen een erker aan de voorzijde van de woningen. Vanuit deze erker kijk je prachtig uit over het park voor de woning.

Daarnaast krijgen alle woningen uit Het Veen fase 4 ook een Groenverklaring. Een Groenverklaring wordt afgegeven aan nieuwbouwprojecten die extra duurzaam zijn en gebouwd zijn met 100% duurzaam hout. De woningen in deze fase hebben energielabel A++++. Informeer ook bij je hypotheekverstrekker naar de extra hypothecaire mogelijkheden voor woningen met een groenverklaring.

Meer informatie is te vinden op de website www.hattem-nieuwbouw.nl .

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in