Laatste plaatsingswedstrijd turnsters Hanze Gym Hattem

De meiden van de 4e Divisie turnden afgelopen zaterdag hun derde en daarmee laatste plaatsingswedstrijd. Het was ook de laatste kans om een ticket voor de Regiofinale te bemachtigen.

Nette wedstrijd
In wedstrijd 1 kwamen maar liefst 6 turnsters in actie. De instappers Evy Seijbel, Sofie Woudenberg en Isabel Pot turnden alle drie een erg nette wedstrijd. Evy eindigde heel knap als vierde in het totaalklassement van maar liefst 30 turnsters. Sofie werd tiende en Isabel vijftiende. In het niveau junior, supplement E kwamen Lieke van den Berg, Sanne van der Weide en Maris van der Weide in actie. Lieke eindigde als 25e, Sanne als 21e en Maris als 15e.

Knappe plaats
In wedstrijd 2 was het de beurt aan Maartje Eikelboom (Jeugd 1 D1), zij eindigde in het totaalklassement op een mooie tiende plaats. Sophie de Haas, Maureen van Ommen, Nora Wierenga en Noreen Fiks kwamen uit in het niveau Pupil 1 D1. Nora eindigde knap als zesde, Sophie als elfde, Noreen als dertiende en Maureen als vijftiende.

Sprong en brug
In de laatste wedstrijd kwamen Debora de Lange, Susan Klein, Leah Bosma, Floor van Winkoop en Kyra Mulder in actie. Vooral Debora turnde een heel erg strakke wedstrijd.
Zij eindigde met maar 0,4 punten verschil met de nummer drie als zesde. Susan eindigde als negende en blonk uit op vloer (1e) en balk (1e). Leah werd 12e, Floor 17e en Kyra 18e. Vooral op sprong en brug valt voor deze meiden nog vooruitgang te boeken.

De doorstroming naar de Regiofinale wordt later bekend gemaakt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in