Hanze Gym Hattem was weer lekker actief

Zaterdag werd Hanze Gym Hattem in Varsseveld vertegenwoordigd door 6 acroteams op de wedstrijd voor Acrobatische Gymnastiek.

De ochtend startte met het E-jeugd duo Keira en Janouk. Alle elementen werden technisch netjes uitgevoerd. Hiermee belandden ze net naast het erepodium. Daarna was het de beurt aan het E jeugd duo Anna en Emily. Dit duo draaide een stabiele oefening en wist voor de 2e x het zilver mee naar huis te nemen. Als laatste in deze categorie was het de beurt aan Quincey en Emma. Zij wisten hun score van de vorige wedstrijd te verbeteren en eindigden op de 7de plaats.

In de middag was het de beurt aan de E -junioren. Het duo Britt en Marinde wist zich voor de eerste wedstrijd staande te houden in een sterk deelnemersveld en bemachtigde hier een 4e plek. Ook voor Hannah en Julie was het de eerste wedstrijd. Met een strakke oefening sleepten zij de bronzen medaille binnen. De laatste medaille werd door het trio Lieke, Merle en Tess gewonnen.  De oefening werd technisch netjes uitgevoerd, met een zilveren medaille als beloning.

Alle teams zullen de komende weken hard gaan trainen om de puntjes op de i te zetten voor de volgende (thuis)wedstrijd op 9 februari in Hattem.Geen finaleplaatsen na plaatsingswedstrijd Turnen

Zaterdag vond de laatste plaatsingswedstrijd plaats voor Hanze Gym Hattem in de Derde Divisie turnen. Hier turnden Meike, Thyrza en Gheanka om een plekje te bemachtigen in de finale.

Alle drie meiden hebben mooie verbeteringen laten zien in hun oefeningen. Helaas was dat net niet genoeg voor een plaatsing in de finale. Wel kijken ze terug op een goede wedstrijd.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in