De mooiste country van dit jaar op een rij bij Radio Hattem

Sinds een aantal weken wordt het radioprogramma ‘In The Country’ op vrijdagmorgen van 10 tot 12 uur weer live uitgezonden vanuit de studio van RTV Hattem. Vrijdag duurt het  programma een uurtje langer.

Vanaf 9 uur hoor je de country-jaarlijst over het jaar 2020. Deze lijst wordt sinds jaar en dag samengesteld in samenwerking met een aantal andere programmamakers; Bauke van der Vliet en Hanneke van der Hei. Bauke is iedere maandagavond te beluisteren op Smelne FM, de lokale omroep voor de gemeente Smallingerland. Hanneke is er iedere donderdagavond op het internetstation Radio Nashville International.

Mooiste nieuwe country
Met z’n drieën stellen Hanneke, Bauke en onze eigen Jan Theo van Houdt een jaarlijst een lijst samen van de mooiste nieuwe countrymuziek van het jaar. Doorgaans presenteren zij dat samen op de laatste maandagavond van december. Maar door de coronaprotocollen is dat nu niet mogelijk.

Daarom heeft Jan Theo besloten in ieder geval zelf de lijst te presenteren, zodat de countryliefhebber toch weer helemaal op de hoogte is en kan genieten van de nieuwste countrymuziek.

3 uur lang
Vrijdag 18 december van 9 tot 12 uur In The Country bij Radio Hattem met The New Country Musicexpress 2020.

Luister live Radio Hattem Uitzending gemist?

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in