Buitenhof Hattem biedt levensloopbestendige zorgappartementen

Op het terrein van de Hof van Blom komen 22 appartementen van een voor Hattem nieuwe zorgaanbieder. Dit wooncomplex, dat onderdeel uitmaakt van de nieuwbouw Hof van Blom, krijgt de naam Buitenhof Hattem.

Marthe Jansen is Programmamanager Estea Zorg en weet alles van Buitenhof Hattem. “Estea is van origine een zorgvastgoedbedrijf dat al 10 jaar in Ede en omgeving actief is. In 2020 is Estea begonnen met de business-unit Zorg. Wij realiseren daardoor niet alleen vastgoed, maar ondersteunen zorgaanbieders actief in hun ondernemerschap. Dit doen wij door heel Nederland. Op deze manier zijn wij als Estea in staat om zorg op maat te leveren.”

Beter Thuis Wonen
“Voor Hattem werken wij samen met Beter Thuis Wonen uit Emmen, een organisatie die actief is in Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Samen gaan wij de locatie in Hattem openen. Achter de schermen werken wij al hard aan Buitenhof Hattem. Mensen die hier gaan wonen kunnen er zeker van zijn dat ze volledig ontzorgd worden. Wij richten ons op senioren en als zij hier komen wonen en lichte zorg nodig hebben, dan kunnen ze hier blijven wonen, ook als de zorgvraag toeneemt, tot verpleegzorg aan toe. Wij willen van Buitenhof Hattem een gezellige woonplek maken. Er is ruimte voor ontmoeting, er wordt vers gekookt en ook mensen van buiten kunnen mee-eten.”

Open dag
Op zaterdag 2 oktober is er een open dag van 11.00 uur tot 14.00 uur. Tijdens deze open dag kunnen mensen een idee krijgen van de ruimtes en appartementen die geschikt zijn voor 1- en 2-persoonshuishoudens. Er zijn dan ook brochures beschikbaar. Ook is het mogelijk om je dan in te schrijven. Er is een familymanager aanwezig en die begeleidt de nieuwe bewoner van de aanvraag tot de inhuizing. Voor het open huis is het nodig dat je je aanmeldt. Op de website van Buitenhof Hattem staat hiervoor een aanmeldformulier.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in