Gemeente Hattem wil duurzaam bouwen

Het Veen in Hattem is een ontwikkelingsgebied met grote kansen op het vlak van energie, klimaatadaptatie, slimme stad en nog zoveel meer. De gemeente Hattem wil daar een duurzame woonwijk bouwen.

Wethouder Auke Schipper roept partijen op hierover mee te denken en mee te doen. Hij doet dat ik een film die is gemaakt in samenwerking met het platform Duurzaam Gebouwd.

Wat is Duurzaam Gebouwd?
Duurzaam Gebouwd is het landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Sinds de oprichting in 2009 biedt het platform essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen.

Schipper roept partijen op om samen met hem en Duurzaam Gebouwd het gebied Het Veen te ontdekken. In bijgaande film geven de wethouder en projectleider Sybold Herder meer informatie.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in