KanaalWeek 2019 Apeldoorns Kanaal

Met ruim 50 kilometer van Dieren naar Hattem is het kanaal een beleving op zich. Veel mensen weten dat het heerlijk is om langs het kanaal te wandelen of te fietsen. De omgeving is vaak prachtig en er zijn interessante plekken om te bezoeken. Maar het kanaal leent zich ook uitstekend voor leuke evenementen. Daarom organiseert de stichting Beleef het Kanaal eind juni de KanaalWeek 2019.

Voor evenementen tijdens de KanaalWeek in Hattem en directe omgeving kan je informatie vinden op de website van de Kanaalweek.

Jaarlijkse KanaalWeek
De KanaalWeek zal langzaam groeien tot een jaarlijks evenement met regionale en op den duur landelijke bekendheid. Bezoekers mogen rekenen op sportief, informatief en educatief vermaak in combinatie met de beleving van het gebied, waarbij er zintuigelijk veel te genieten valt. Er staan al diverse activiteiten gepland, maar mensen kunnen aansluiten met een eigen initiatief.

Meedoen met het kanaal
Van zaterdag 22 tot en met zaterdag 29 juni vindt de tweede KanaalWeek plaats. De activiteiten tijdens de KanaalWeek zijn te vinden via www.beleefhetkanaal.nlย en Facebook (beleefhetkanaal). Het is ook mogelijk om mee te doen met de stichting of met een initiatief aan te haken bij de KanaalWeek. Wie dat wil, kan mailen naar info@beleefhetkanaal.nlย .

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in