Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 18 april

  • Hattem vlagt voor de bevrijding. Een impressie vanaf molen de Fortuin en een gesprek met molenaar Hans de Weerd.
  • Burgemeester Toon van Asseldonk over Hattem 75 jaar Bevrijd.

  • Het is Anton Pieck’s 125ste geboortejaar en vandaag trekt een Anton Pieck-draaiorgel door Hattem. Een gesprek met Mathilde Stam of Anneke Nitrauw van het Anton Pieck Museum.
  • Het Hattems Loo | Pauline Mars van de Vereniging Milieu en Landschap Hattem vertelt over wat er volgens de vereniging allemaal is misgegaan en het rapport wat ze daarover hebben uitgebracht. Mevrouw Hogeweg en de heer Hof, bewoners van het Hattems Loo, vertellen hun ervaringen. En tot slot laat Gina Guldenaar van de VVD haar politieke licht schijnen over de kwestie.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in