‘Hattemer HUBA’s’ helpen graag met de Belastingaangifte

Belastingaangifte doen is niet de leukste of gemakkelijkste klus. Maar wist je dat er leden van de ouderenbonden in Hattem zijn die er wél plezier aan beleven? En ze helpen jou graag.

Ben je lid van van de ouderenbonden KBO – PCOB? Dan kun je gratis -of tegen een kleine vergoeding voor onkosten- hulp krijgen bij de Belastingaangifte 2020.

Machtigingscode
Jouw HUBA (HUlp bij Belasting Aangifte) heeft een machtigingscode nodig die je van de Belastingdienst hebt gekregen. Heb je vorig jaar ook een machtigingscode van de Belastingdienst ontvangen? Dan krijg je dit jaar automatisch weer een machtigingscode voor de belastingaangifte 2020. Bewaar hem goed, want jouw HUBA heeft hem nodig. Heb je zorgkosten die niet vergoed worden? Laat dan een hulp beoordelen of je voor aftrek van  zorgkosten in aanmerking komt.

Hattemer HUBA’s
Voor de ouderenbonden KBO – PCOB in Hattem zijn deze belastinghulpen actief.
W. Goos, Hommelbrink 1, tel. 444 3435
H. Scholte, Hessenweg 83, tel. 444 9449
J. Visser, Van Galenstraat 11, tel. 444 2713
D. Visser, De Reest 3, tel. 444 7034

Op tijd
De aangifte moet voor 1 mei worden ingediend bij de Belastingdienst. Maak daarom op tijd een afspraak met een van de HUBA’s. Heb je liever geen bezoek vanwege het coronavirus?
Dan wordt een afspraak gemaakt hoe jouw bescheiden voor de aangifte bij de HUBA komen en hoe je deze daarna terugkrijgt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in