Vrijwilligerswerk in coronatijd

Hoe organiseer je de inzet van vrijwilligers in het nieuwe normaal met de 1,5 meter economie? Nu er enige versoepelingen zijn in de corona-maatregelen, komt het vrijwilligerswerk weer wat op gang. Maar er leven nog veel vragen, zoals: Wat kan wel en wat kan (nog) niet? En hoe dan? En welke maatregelen zijn er nog waarmee rekening gehouden moet worden?

Bijeenkomst Vrijwilligersacademie
De Vrijwilligersacademie organiseert een bijeenkomst waarin zij met diverse soorten vrijwilligersorganisaties kennis en ervaringen uitwisselen hoe zij een en ander aan moeten pakken. Vanuit de sportwereld, de welzijnsorganisaties en de ouderenzorg zullen voorbeelden gegeven worden hoe er weer gestart wordt met vrijwilligerswerk. De deelnemers aan de bijeenkomst hebben de mogelijkheid hun vragen en eventuele oplossingen naar voren te brengen.

Deze bijeenkomst is op maandag, 29 juni en begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Plaats is bij Zoethout in Hattem, De Waag 2-4. Voor deze bijeenkomst kan je je aanmelden via onderstaande mailadressen of de website.

Suzanne Tuinman – 06 36239618 – s.tuinman@koppelswoe.nl
Henk Buerman – 06 52660063 – hbuerman@rodekruis.nl

Ga voor inschrijving naar de website: http://epedoet.nl/workshops/

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in