Vrijwilligersacademie draait op volle toeren

De Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe is een groeiende en succesvolle samenwerking tussen Epe, Heerde en Hattem. Vanuit iedere gemeente is een afgevaardigde actief in deze academie. Vanuit Hattem is dat Mirjam Bongertman van Stichting Welzijn Hattem:

“Het mooie van de Vrijwilligersacademie is dat iedereen die vrijwilligerswerk doet in Epe, Heerde of Hattem welkom is om gratis deel te nemen aan workshops. Het hele jaar door staat een breed aanbod van workshops op het programma. Voor volgend jaar worden al weer interessante workshops geregeld. Denk aan een beleeftraining over niet zichtbare beperkingen, het schrijven van pakkende vacatureteksten voor vrijwilligerswerk en het herkennen en bespreekbaar maken van geldzorgen bij mensen uit je omgeving. Dit is nog maar een tipje van de sluier van het complete aanbod in 2024. Alle vrijwilligersorganisaties op de netwerklijst van HattemDoet! – de vrijwilligerstak binnen Stichting Welzijn Hattem – ontvangen per mail ieder half jaar de poster met het workshopaanbod. Staat jouw organisatie nog niet op deze lijst of ben je zelf als vrijwilliger geïnteresseerd in het programma van de Vrijwilligersacademie, stuur dan een mail naar mirjambongertman@swhattem.nl, zodat je in het vervolg ook het aanbod per mail ontvangt.”

IJsselmagazine 23 november
Mirjam praat over de Vrijwilligersacademie met Marijke Riesebeek in het RTV Hattem-radioprogramma ’IJsselmagazine’ van donderdag a.s.

Workshop 11 december
Op maandagavond 11 december a.s. staat de workshop ‘Waarderende gespreksvoering’ gepland in de Marke te Hattem. Op www.swhattem.nl vind je onder ‘vrijwilligers’ alle informatie. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan via de website of door te mailen naar mirjambongertman@swhattem.nl Vol = vol!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in