Jaap van Tiel in Fractiegenoot en Hattem Actueel

In aanloop naar deze verkiezingen besteden RTV Hattem en De Hattemer aandacht aan de verkiezingen. Wekelijks wordt in de rubriek Fractiegenoot een lijsttrekker geïnterviewd waarin onderwerpen aan de orde komen over de lijsttrekker persoonlijk, maar ook thema’s waarin de partij van de geïnterviewde zich onderscheidt van andere partijen.

Deze week Jaap van Tiel, lijsttrekker voor PvdA/GroenLinks. De PvdA trekt deze verkiezingen op met GroenLinks. Jaap: “We hebben één lijst maar zijn twee partijen en de samenwerking verloopt perfect.” De samenwerking met GroenLinks betekent niet dat de PvdA  de sociale idealen overboord heeft gegooid. “De PvdA is rood, niet echt groen, maar we kunnen wel groen worden. Gelukkig denkt GroenLinks in Hattem op sociaal gebied hetzelfde als wij.”
Lees het hele interview in De Hattemer van deze week.

Interview Hattem Actueel
Wilt je meer weten over deze Hattemer lijsttrekker en de standpunten van PvdA/GroenLinks? Kijk of luister dan zaterdag 19 februari 2022 tussen 11.00 en 12.00 uur naar Hattem Actueel, het wekelijkse actualiteitenprogramma van RTV Hattem. Deze uitzending wordt op zowel radio  als tv live uitgezonden. Of luister de uitzending (terug) via Uitzending gemist.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in