Jaap van Tiel gekozen tot lijsttrekker van PvdA/GroenLinks Hattem

Jaap van Tiel wordt de lijsttrekker van de lijst PvdA GroenLinks Hattem. De twee partijen doen gezamenlijk mee aan de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Lijsttrekker Jaap van Tiel is geen nieuwkomer in Hattem als het gaat om de plaatselijke politiek. De afgelopen 15 jaar was hij actief in het plaatselijke afdelingsbestuur van de PvdA. Ruim een jaar geleden trad hij toe tot de PvdA-fractie in de gemeenteraad. In deze korte tijd maakte Jaap zich meerdere moeilijke en ingewikkelde dossiers eigen zoals onderwijs, IKC’s / zorgzone, de omgevingsvisie en de Regionale Energietransitie.

Verbinder
De voorzitter van de PvdA, Hanneke Jurriens, geeft aan dat Jaap van Tiel laat zien dat hij snel met deze dossiers overweg kan als belangenbehartiger voor PvdA en de Hattemers. “Hij is energiek en laat zich graag ter plekke op de hoogte stellen. Hij vindt het belangrijk dat hij als gemeenteraadslid toegankelijk is voor alle burgers. Een luisterend oor is hierbij een must en daar gaat hij voor. Jaap is een verbinder met oog voor Hattemers. In het bijzonder de mensen die in de knel dreigen te komen. Velen kennen hem als doorzetter en sociaal bewogen mens.”

Vereerd
Jaap van Tiel is vereerd en trots dat hij het vertrouwen van de leden van de PvdA en GroenLinks heeft gekregen om de gezamenlijke lijst in Hattem te mogen aanvoeren als lijsttrekker. “Het was nooit m’n ambitie om gemeenteraadslid te worden, maar ik heb in de afgelopen periode erg veel zin gekregen om door te gaan. De gemeenteraadsverkiezingen 2022 worden erg belangrijk. Ik mag dat doen met een fantastische lijst van PvdA- GroenLinks-collega’s en een schitterend verkiezingsprogramma. Wij gaan voor sociaal, groen en betrouwbaar in de Hattemse raad en de besluiten die we nemen.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in