PvdA bedankt voorzitter en oud-wethouder

Carla Broekhuis en Hanneke Jurriëns nemen afscheid van de Hattemse PvdA

Woensdagavond namen de leden van de PvdA- afdeling Hattem in hun algemene ledenvergadering afscheid van wethouder in ruste Carla Broekhuis en hun voorzitter van de afdeling, Hanneke Jurriëns. Wie de voorzitter gaat opvolgen is nog niet bekend.

Bloemen voor Carla

Carla blikt tevreden terug
Nog in functie als voorzitter richtte Hanneke Jurriëns het woord tot Carla. Hanneke koos niet voor een betoog, maar liet Carla aan het woord door haar te onderwerpen aan een afscheidsinterview. Carla kreeg diverse vragen voorgelegd waarin ze kon terugblikken wat haar dreef om de politiek in te gaan, haar raadswerk met hoogte en dieptepunten en uit de periode van haar wethouderschap. Carla is tevreden over de ondersteuning die we bieden aan minima in Hattem, maar ook over het bereiken van beschutte werkplekken en uitbreiding van de “groenploeg” van de gemeente Hattem.

Bloemen voor Hanneke

Afscheid van Hanneke als voorzitter
Opkomen voor mensen die het wat minder hebben getroffen en hulp bieden daar waar het nodig is dat blijft altijd een aandachtspunt.
De avond werd afgesloten met ook het officiële afscheid van Hanneke Jurriëns als voorzitter van de afdeling. Fractievoorzitter Jaap van Tiel bedankte Hanneke voor haar langdurige en niet aflatende inzet voor de sociaaldemocratische waarden in Hattem.

Ouderenzorg
Speciaal werd de ouderenzorg voor Hattem er uitgelicht. Hanneke stopt dan wel als voorzitter van de afdeling, maar ze stopt zeker niet met haar aandacht voor de verpleeghuisplekken en het bepleiten van de noodzaak voor een vierentwintiguurs-zorginstelling in Hattem.

Nieuwe voorzitter?
Na het vertrek van Hanneke zoekt de PvdA nog een nieuwe voorzitter van de Hattemse PvdA. De PvdA liet weten dat fractievoorzitter Jaap van Tiel tot die tijd ook optreedt als voorzitter van de lokale afdeling.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in