Werk aan ‘de Hoofdroute door Hattem’ gaat beginnen

De Burg. Bijleveldsingel, Vechtstraat en de Hessenweg worden opnieuw ingericht. De maximum snelheid gaat op een groot deel van de genoemde wegen naar 30 km/h en de weginrichting wordt hierop aangepast. Eind juli wordt gestart met de werkzaamheden aan de Hoofdroute door Hattem.

Het projectgebied is in twee delen opgedeeld. Vanaf 27 juli tot en met november werkt aannemer Schagen Infra aan de Burg. Bijleveldsingel en de Vechtstraat. Volgend jaar staat de herinrichting van de Hessenweg op de agenda. (tekst gaat verder na de video)

Lees de presentatie ‘Hoofdroute Hattem’ hier als pdf-document

Asfalt
Op de kruising Hessenweg – Vechtstraat – Dorpsweg wordt eerst het asfalt weggehaald. Daarna krijgt deze kruising een nieuwe asfaltlaag. De weg op het Boertjesland en het fietspad parallel aan de Bijleveldsingel worden ook opnieuw geasfalteerd.

Installeer de app
Je kunt de planning van het werk aan de ‘Hoofdroute door Hattem’ volgen via een speciale app. Aannemer Schagen geeft hier wekelijks een planningsupdate, je kunt een tevredenheidsenquete invullen en via de app contact opnemen voor vragen of opmerkingen. De app ‘Schagen Infra’ download je gratis via Google Play of App Store.

Doorgaand verkeer
Tijdens de herinrichting kun je vanuit één rijrichting langs het werkvak rijden op de route A50 – Hessenweg – Vechtstraat – Burg. Bijleveldsingel – Geldersedijk. De tegengestelde richting gaat via omleidingsroutes die staan aangegeven op borden langs de weg. Het kan voorkomen dat er tijdelijk geen eenrichtingsverkeer mogelijk is. Dan is er een korte stremming.

Fase A
27 juli tot en met 14 augustus

  • Kruising Vechtstraat – Hessenweg
  • Boertjesland
  • Fietspad Burgemeester Bijleveldsingel

Fase B
17 augustus tot en met 11 september

  • Vechtstraat

Fase C
5 tot en met 16 oktober

  • Burgemeester Bijleveldsingel, deel
  • (rotonde) Geldersedijk – Waalstraat

Fase D
19 oktober tot en met 13 november

  • Burgemeester Bijleveldsingel, deel
  • Waalstraat – Vechtstraat

Q&A
Vragen en antwoorden ontwerp Burg Bijleveldsingel, Vechtstraat en Hessenweg

Presentatietekeningen
Presentatietekening Burg. Bijleveldsingel
Presentatietekening Vechtstraat
Presentatietekening Hessenweg (deel 1)
Presentatietekening Hessenweg (deel 2)
Principe profielen

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in